Over onsTom de Bruijn is eigenaar van TB Consulting

contact

over-ons-tb-consulting

Wie is TB Consulting?

Tom de Bruijn is eigenaar van TB Consulting. Voordat Tom in 2010 zijn eigen Administratie- & Belastingadvieskantoor is gestart, heeft hij elf jaar ervaring opgedaan op twee accountantskantoren in regio de Kempen.

Ingeschreven als Register Belastingadviseur

Verder heeft Tom verschillende opleidingen gevolgd en voltooid waaronder de opleiding tot Register Belastingadviseur en de opleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie.

 

TB Consulting deskundigheid en kwaliteit

TB Consulting is een klantgericht, informeel en betrokken Administratie- & Belastingadvieskantoor dat staat voor deskundigheid en kwaliteit. Wij hebben ons toegelegd op het optimaal en persoonlijk ondersteunen van (kleine) ondernemers en ZZP´ers tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor de meeste ondernemers zijn zaken als financiële administratie, salarisadministratie en fiscale aangelegenheden geen dagelijkse kost. Het wordt allemaal vaak als ingewikkeld en lastig ervaren. En dat is ook zo. Maar voor ons is het dagelijks werk. Met vijftien jaar ervaring in de accountancy, draaien wij onze handen er niet voor om. Wij zijn hierin juist gespecialiseerd.

Wij gaan uit van de gedachte dat u meer mag vragen van uw accountant, boekhouder of belastingadviseur dan alleen het verwerken van de administratie en het invullen van de belastingaangifte. Goede serviceverlening, regelmatige informatieverstrekking, goede bereikbaarheid, één vast aanspreekpunt en scherpe tarieven zijn onze kenmerken. Met deze kenmerken willen wij ons dan ook onderscheiden ten opzichte van collega’s waar u maar al te vaak een nummer bent, u meerdere aanspreekpunten heeft, afspraken alleen overdag mogelijk zijn en u na vijf uur het antwoordapparaat krijgt.

Omdat Tom is ingeschreven als Register Belastingadviseur, is hij verplicht zijn vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies op pijl te houden door het volgen van permanente educatie. Zijn klanten zijn dus verzekerd van up-to-date advies.

Ook volgt Tom in zijn vrije tijd nog de Master Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht, die hij in 2016 verwacht af te ronden. Door deze combinatie van ervaring en opleidingen is Tom instaat uitstekende kwaliteit te leveren.

TB Consulting:

  • heeft vijftien jaar ervaring op financieel en fiscaal gebied;
  • neemt u alle administratieve zorgen uit handen;
  • geeft u gevraagd en ongevraagd advies op financieel en fiscaal vlak;
  • is zes dagen per week bereikbaar (ook na 17.00 uur en op zaterdag);
  • werkt met vaste tarieven en stuurt geen onverwachte facturen;  
  • biedt één vast aanspreekpunt voor al uw zaken.

Als u geïnteresseerd bent geraakt, neem dan contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.