detachering-tb-consulting

Ondersteuning op kantoorlocatie

Bij TB Consulting kunt u terecht voor oplossingen op administratief en financieel gebied. Niet alleen verzorgen wij administraties voor onze relaties op onze locatie, ook bieden wij de mogelijkheid om administratieve en financiële ondersteuning te verkrijgen op uw kantoorlocatie.

Flexibel en professioneel

Indien uw administratie te omvangrijk is geworden om in zijn geheel uit te besteden aan een (dure) accountant en een administrateur in loondienst een te grote stap is, kunnen wij deze positie op flexibele wijze invullen.

 

Financiële Detachering

Ook als een medewerker door ziekte, vakantie of arbeidsongeschiktheid voor een langere periode niet werkzaam kan zijn. Verder biedt het inlenen van een (tijdelijke) allrounder uitkomst wanneer er achterstanden zijn ontstaan in de administratie.

Er zijn derhalve talloze argumenten aan te voeren waarom een onderneming gedurende een langere dan wel kortere termijn gebruik wenst te maken van een freelance deskundige welke door zijn ervaring en opleiding snel ingewerkt is in de materie.

Omdat wij in de loop der jaren een groot netwerk hebben opgebouwd, kunnen wij diensten op hbo- en wo-niveau aanbieden tegen zeer concurrerende voorwaarden. Voor meer informatie over de tarieven of andere vragen omtrent financiële detachering kunt u contact opnemen met TB Consulting.

Als u geïnteresseerd bent geraakt, neem dan contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.