starters-tb-consulting

Begeleiding voor starters

Speelt u met de gedachten een eigen onderneming te beginnen? Maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? TB Consulting kan u hierin begeleiden en weet precies wat u moet doen en waarop u moet letten.

Starters korting

Wij hebben dit de afgelopen jaren natuurlijk veelvuldig gedaan. Wij leggen starters alles stap voor stap uit en steken hier zoveel tijd in als nodig is. Daarbij hanteert TB Consulting voor alle starters het eerste jaar een starters korting.

 

Bent u net gestart of wilt u binnenkort gaan starten met uw onderneming?

Waar krijgen ondernemers mee te maken? Welke eisen worden er gesteld aan de administratie? Hoe zit het met investeringen en met bedrijfsruimte? Wat te doen als er personeel in dienst komt? En vooral, welke gevolgen hebben deze kwesties voor de belastingen, bijdragen en premies? Vragen waar elke ondernemer antwoord op zoekt.

Als ondernemer krijgt u te maken met allerlei regelingen voor de belastingen en met sommige sociale verzekeringen. TB Consulting maakt u wegwijs in uw fiscale rechten en verplichtingen. De keuzes die u als ondernemer maakt, kunnen namelijk fiscale gevolgen hebben. Het gaat dan om keuzes zoals de rechtsvorm van uw onderneming en de financiering ervan.

Een onderneming wordt gedreven in een bepaalde rechtsvorm. Die bepaalt onder meer wie aansprakelijk is voor de schulden van de onderneming. Belangrijk is het onderscheid tussen een onderneming die door uzelf (eventueel samen met anderen) wordt gedreven, zoals een eenmanszaak of vennootschap onder firma, en een onderneming die wordt gedreven door een rechtspersoon, zoals een B.V.

Als u geïnteresseerd bent geraakt in de begeleiding en dienstverlening van TB Consulting, neem dan contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend starters gesprek. In dit gesprek kunt u sowieso al uw eerste vragen stellen en kunnen wij u vertellen welke starters korting voor u geldt.

Als u geïnteresseerd bent geraakt, neem dan contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.